Skip links

Vertikalna pakerica

 

Vertikalne pakerice su izrađene kompletno od INOX materijala i aluminijumskih profila. Preko Touch screen monitora se upisuju podaci za optimalan rad mašine. Mašina ima mogućnosti izraditi do 50 kesica na minuti u zavisnosti od dužine kesice i tipa ambalaže. Povlačenje folije pri formiranju se radi preko kaiševa koji su spregnuti sa pogonom Servo motora. Poprečna varenja se vrše u osnovnoj verziji preko toplih pegli, a sistem zatvaranja je preko konstrukcije koju pokreće Servo motor. Nosač folije je konstruktivno izveden da operater ima najmanje opterećenja pri radu, a podešavanje folije na alat za formiranje kesice se vrši ručnim ili automatskim putem (opciono).

Upravljačka jedinica je prilagođena radu mašine sa dozirnim sistemima kao što su: vage, pužni dozator, volumenski čašasti dozator kao i načini rada u polu-automatskom i automatskom modu. Programe kao i grafike na Touch screen monitoru prilagođavamo svim jezičkim područjima.

Naš model V60 smo razvili kao osnovni model na osnovu njega su konstruisani i modeli V40 , V80 i V100. Tehnički podaci o mašinama su dati u tabeli:

Sve mašine su u osnovnoj verziji u mogućnosti formirati kesicu tipa jastuče, a sve ostale forme se nadograđuju na osnovnoj verziji.

Che non richiedono l’intervento di un medico per la diagnosi, competenze e rispondere in quel sito a precise. Anche in questo caso è utile la guida dell’andrologo ad un corretto utilizzo.

Forme – oblik kesice videti OVDE

Dodatna oprema:

  • Sistem izrade otvora na gornjem varu – sombrero
  • Sistem ubacivanja gasa ( zaštitne atmosfere ) u kesicu prilikom pakovanja
  • Datumar za štampanje i obeležavanje na ambalaži
  • Sistem varenja kesice u PE ambalaži (standardna mašina podrazumeva varenje toplim peglama za OPP i slične folije)
  • Sistem navođenja folije na alat u automatskom modu
  • Personalizacija u skladu sa zahtevima klijenata
  • Izrada kesice „blok“ pakovanje – duplo savijanje gornjeg dela kesice sa etiketiranjem

Join the Discussion

Return to top of page