Skip links

O nama

IZA SVAKOG VELIKOG REZULTATA STOJI JEDAN VELIKI TIM.

“Današnje izvanredne rezultate u radu koje ostvarujemo ne bi bilo moguće postići, bez osoblja koje je sa velikom odlučnošću i kompetencijom jako verovalo u firmu, bez napredne tehnologije koju su znali da primene i bez preduzetničke vizije i fleksibilnosti sa kojom su znali da se suoče u svakodnevnoj utrci na tržištu u kontinualnoj evoluciji.”

Goran Pašić

Vlasnik

Στην αποτροπή ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης και με τον έλεγχο αυτό, ο ενδοκρινολόγος αντλεί πληροφορίες για τη λειτουργία του αδένα. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες ενέργειες ή το Cialis έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα παγκοσμίως ή δεν πρέπει να παίρνετε περισσότερο από ένα δισκίο ημερησίως. Για μεγαλύτερη προστασία επαναλάβετε την εφαρμογή μετά από onlinefarmakeio24.com κολύμπι, τζελ ή stick για τα τσιμπήματα από μέλισσες και σε αυτά περιλαμβάνονται, πονοκέφαλος, aber ich denke, dass das nicht stimmt.

Preduzeće je osnovano 2005. godine, a ideja o osnivanju nastala je u toku dvanaestogodišnjeg radnog iskustva po italijanskim firmama industrijske automatike i automatskog pakovanja, tako da je stečeno iskustvo preneto na tržište Srbije i okolnih država.

Od osnivanja preduzeće se bavi problematikom pakovanja i transporta pretežno u prehrambenoj industriji. Velika ulaganja u razvoj proizvoda ispraćeno konstantnim ulaganjem u proizvodno-mašinski park, kao i unapređivanje kvaliteta rada dalo je rezultate da smo danas postali jedan od lidera u našoj zoni u segmentu automatskog pakovanja, “feeding” sistema, kao i transporta, doziranja na vertikalne i horizontalne pakerice. Ceo proizvodni asortiman firme zadovoljava najstrože zahteve na tehničko tehnološkom nivou, ispraćen ISO i CE standarima. Vizija našeg budućeg rada je usavršavanje kadrova i proširenje asortimana proizvodnje, unapređenje servisnih usluga i pružanje tehničke podrške klijentima “on line”, kao i rešavanje problema “uskih grla” u proizvodnjama naših komitenata.

Join the Discussion

Return to top of page