MULTIPAK

Srbija
23300 Kikinda,
Ul. Miloša Velikog 83A,

Telefon - fax
+381 (0) 230 436 298
+381 (0) 230 306 017

info@multipak.rs

Nove mašine

 

Vertikalne pakerice Comek

- Od osnivanja firma "MULTIPAK" se bavi prodajom, montažom i održavanjem mašina za pakovanje. Posle dugog iskustva u Italiji u izradi VERTIKALNIH PAKERICA, KOMBINOVANIH VAGA, ETIKETIRKI i sistema procesne opreme, rešili smo da svoje iskustvo ponudimo na tržištu Srbije i okolnih država.

Proizvodač mašina "COMEK" ima tridesetogodišnje iskustvo u izradi vertikalnih pakerica i kombinovanih vaga (multitesta).i specifičnih mašina za pakovanje poznate i na srpskom tržištu.

Izrada - KOMBINOVANIH VAGA po specifičnosti proizvoda - flips, rendani sir, zelena salata, zrnasti i praškasti proizvodi.

 

GSP Flow-pack

GSP- renomirani italijanski proizvođač horizontalnih pakerica več godinama prisutan na svetskom tržištu sa flow-pack mašinama u verzijama rotacionih pegla i box-motion poprečnog varenja, za potrebe klijenta izrađuju se i feedeng sistemi ubacivanja proizvoda u mašinu za pakovanje .

 

PNEO Kholman

PNEO Kholman - proizvođač pakerica za sitna pakovanja u oblicima 4 vara, stick, tetraeder. sa širokim spektrom dozirnih sistema - prasak, zmo, komadni proizvod, tečnost... Može zadovoljiti sve vaše potrebe u pakovanju.

1, 2  Naredna strana